Order Here

Name:
Email Address:
Delivery Address
Poskod
Telephone Number
Code/Quantity/Alternative Code
Jika ada item yang tiada? Please proceed my order.
Please cancel all my order.
Payment: Maybank
Cimb
Bank Islam
Western Union
Shipping? Malaysia(ABX EXPRESS)
Oversea(Surface Parcel)
Oversea(Air Parcel)
Ada Komen atau Cadangan?

Click here to put a form like this on your site.

Friday, December 30, 2011

Denim Neck M

u olls... yg ni pulak Denim Neck M
yg ni mmg semua kain denim best sangat.. jahitan kt muka tu tebal untuk muncungkn muka tau... mmg superb best la. hehe.. yg ni tak boleh dijadikan sbg inner sbb saiz M. hehe.. klu nk buat inner beli saiz S yea.. heee
pakai sarung mcm tu je.. sng sgt2..

Price: Rm28 (mhl skit dr saiz S sbb kos kain lebih sikit untuk saiz M)
Borong Mix: Rm25

SOLD OUT


MDM02(OUT OF STOCK)


 2AVAILABLE




SOLD OUT


SOLD OUT


 1AVAILABLE




 4AVAILABLE



Denim Neck S

salam semua...
ramai yang suruh restock denim neck ni kn.. tp tak dapat nak restock byk. hanya ada 30helai untuk di jual..
denim neck S ni sesuai dipakai bersama syiria, shawl, pashmina atau dipakai begitu saja...

saiz:S
material: kain denim yang sangat superb best... kali ni kualiti kain  sangat berkualiti tinggi,, sangat rugi tak try yea 

harga: rm25only (kalau dulu rm29)
borong mix: rm21

borong mix= min beli 10helai (boleh campur ngan mana2 tudung tau...
p/s: abaikan tudung yg berkedut tu ek.. sbb tak sempat nak gosok before amik gambar.. tapi ada juga yg takk perlu digosok.. heee

SOLD OUT


   SDN02 sold out



SDN 03/ SOLD OUT


SOLD OUT


SDN05/ SOLD OUT


SOLD OUT


  1AVAILABLE


 1AVAILABLE




 1AVAILABLE




 2AVAILABLE




SOLD OUT


 1AVAILABLE




SOLD OUT


 4AVAILABLE




 2AVAILABLE




1AVAILABLE



Tudung Chiffon 3Layer

hye semua... Jom tgk tudung 3 layer ni.. mmg cantik sagt2 tau.. masih tak ketinggalan nak bergaya dengan tudung tchoffon 3layer ni tau... mmg cantik sangat tudung ni. sangat berkualit tinggi... jahitan kat muka pon panjang sbb nak cover muka yg tembam tu... heeeee.. jom try this tudung yea...

Material: chiffon best
tudung ada awning.. awning panjang.. heee

harga: rm45
beli 2helai: free pos
borong mix: rm39

p/s: borong mix= beli minimun 10helai.. 10helai tu boleh campur ngan mana2 jenis tudung atau turban atau apa saja

p/s: nak order yg ni sila isi form dan taip tudung layer+ code tudung


 1AVAILABLE





 3AVAILABLE




 2AVAILABLE




 1AVAILABLE




TL05 (OUT OF STOCK)


 3AVAILABLE




 1AVAILABLE




out of stock


out of stock

TURBAN ala ARAB

Turban yg Superb Gorjez... heeee
turban inner yang sangat elegan bila kita pakai.. ala2 arab gitu..
yg specialnya, kalau muka tembam tu, boleh cover2 sbb turban ni boleh tutup pipi yg tembam tu.. muka tak nampak bulat sbb bentuknya mmg superb lawa...

material: very high quality lycra... jahitan turban ni mmg sangat kemas...
price:rm32

Borong Mix: RM26
(borong mix= min 10helai, boleh mix ngan mana2 inner atau tudung)



sold out



 1AVAILABLE





 1AVAILABLE





 1AVAILABLE





 2AVAILABLE





 1AVAILABLE





 1AVAILABLE





 1AVAILABLE





 1AVAILABLE





 1AVAILABLE





 1AVAILABLE



Love Me...Click Here

Simply Gorgeous Collection

Our Social

There was an error in this gadget

Iklan (For yg ada Ads Box jerk...Thanks)

untuk pertanyaan email me ya erosara@gmail.com
ShoutMix chat widget