Order Here

Name:
Email Address:
Delivery Address
Poskod
Telephone Number
Code/Quantity/Alternative Code
Jika ada item yang tiada? Please proceed my order.
Please cancel all my order.
Payment: Maybank
Cimb
Bank Islam
Western Union
Shipping? Malaysia(ABX EXPRESS)
Oversea(Surface Parcel)
Oversea(Air Parcel)
Ada Komen atau Cadangan?

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, June 21, 2011

INNER NECK!!!

hye semua... thanks for all your support yea..
kami amat hargai.. heeeeee.. 
now, kami dah update untuk INNER NECK ni..

inner neck ni sgt best bila pakai sbb kain cotton tau, cotton yang best pulak tu. dan bila pakai, confirm muncung je tau. sesuai untuk semua saiz muka sbb muka inner ni tak kecik tau.. so, mmg semua boleh pakai. sesuai sgt untuk pakai bersama syria atau shawl or pashmina.. jom layanzzzz.
PRICE:::
1pcs:RM14
3pcs above: RM12

borong???
10pcs: RM10.50/helai

pre order borong????
email me: erosara@gmail.com



2 available


1 available



1 available



1 available

Love Me...Click Here

Simply Gorgeous Collection

Our Social

There was an error in this gadget

Iklan (For yg ada Ads Box jerk...Thanks)

untuk pertanyaan email me ya erosara@gmail.com
ShoutMix chat widget