Order Here

Name:
Email Address:
Delivery Address
Poskod
Telephone Number
Code/Quantity/Alternative Code
Jika ada item yang tiada? Please proceed my order.
Please cancel all my order.
Payment: Maybank
Cimb
Bank Islam
Western Union
Shipping? Malaysia(ABX EXPRESS)
Oversea(Surface Parcel)
Oversea(Air Parcel)
Ada Komen atau Cadangan?

Click here to put a form like this on your site.

Contact Us

The Owner of Kedai Princess

Contact us for more info...
(MAISARAH)
CALL or SMS(sila beritahu nama anda):
0179313886

EMAIL:
erosara@gmail.com

PESANAN:
hye semua... bg yang nak call or sms tu, make sure kasi tau nama tau, nnt takot tertukar org dan segala macam-macam. hehe. kalau korang ada masalah berkenaan order atau sebarang maklumat nak tahu, boleh direct call Mai tau. 
TAPI....
tolong jgn order by sms tau. sbbnye nnt nak send invois dan segala details ada masalah pulak kan. tp kalau sms nak tanya status available ke tak, dipersilakan. hehe.. tp kalau tak mau isi form, boleh jugak hantar ke email order tu tau. tapi make sure ada segala info la ek. senang nnt terus Mai hantar invois dgn segala details anda.. 
MUDAH BUKAN????
hehe. dan jugak dipersilakan korang komen servis Mai dan jika nak beri info info atau cadangan, sgtlah Mai persilakan demi menambahkan mutu...

INGAT!!! 
Customer Is Number One!!! hee
so, kalau ada sebarang masalah, direct call Mai yea.kita bincang baik2.
tapi jgn marah2 yea.
heeeee
PEACE!!!

Love Me...Click Here

Simply Gorgeous Collection

Our Social

There was an error in this gadget

Iklan (For yg ada Ads Box jerk...Thanks)

untuk pertanyaan email me ya erosara@gmail.com
ShoutMix chat widget