Order Here

Name:
Email Address:
Delivery Address
Poskod
Telephone Number
Code/Quantity/Alternative Code
Jika ada item yang tiada? Please proceed my order.
Please cancel all my order.
Payment: Maybank
Cimb
Bank Islam
Western Union
Shipping? Malaysia(ABX EXPRESS)
Oversea(Surface Parcel)
Oversea(Air Parcel)
Ada Komen atau Cadangan?

Click here to put a form like this on your site.

Friday, July 1, 2011

ZARA BLACK LELONG

salam..
ni shawl jojet ZARA BLACK yang sgt2 cun n gojez tau.
seriously mai suka gilo shawl ni..
material: high quality jojet..
dihiasi dgn manik2 dan bunga2 bewarna biru lembut sgt cun dan menarik tau. rugi sape tak grab shawl ni tau.. sbb kalau shawl zara kat lain paling murah pun RM65 tau.. tp shawl zara black ni tak de la mahal mcm tu.. heeeeeee.. jom try our new SHAWL..
cuma ada 20helai je shawl ni tau. cepat2 grab.

PRICE:
RM18/helai

NEW HOT PRICE:
RM14 only!!!

borong???
10helai mix: RM14  RM11

Love Me...Click Here

Simply Gorgeous Collection

Our Social

There was an error in this gadget

Iklan (For yg ada Ads Box jerk...Thanks)

untuk pertanyaan email me ya erosara@gmail.com
ShoutMix chat widget