Order Here

Name:
Email Address:
Delivery Address
Poskod
Telephone Number
Code/Quantity/Alternative Code
Jika ada item yang tiada? Please proceed my order.
Please cancel all my order.
Payment: Maybank
Cimb
Bank Islam
Western Union
Shipping? Malaysia(ABX EXPRESS)
Oversea(Surface Parcel)
Oversea(Air Parcel)
Ada Komen atau Cadangan?

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, July 28, 2011

Shawl Fareeda

hye u olls..
Shawl Fareeda dah datang!!!
tapi sorry sgt, stok mmg tak byk. 1 warna 1 helai je ada. sbb dah ramai yg borong..
ni kira nak clearkan stok saja..
ada 4 helai je lg. sape cepat dia dapat yea.

Price:???
High Quality Ciffon(kualiti standard butik mahal2 tau)
RM19 only.

Tiada Borong.. maaf sgt. heeeee.

booking time untuk shawl ni hanya 24hours..






Shawl Affeefa

u olls.. shawl affeefa ni ada 1 color je..
sape cepat dia dapat eh.. sbb nak clearkan stok aje.
only 2 available.. heeee.
Price:
RM13/pcs



Shawl Lia

salam semua..
tudung raya sudah datang!!!
sgt gojez shawl Lia ni. hehehe..
material: cotton best.

price???
1helai: RM15 only!!!
3helai dan keatas: RM14 only!!!

Borong???
10helai mix: RM11.00










Wednesday, July 27, 2011

Shawl Ariessa

Salam Semua...
New Design Shawl..
mmg supeb cantek n cute sgt shawl ni tau,, mai suka sgt2 shawl ni..
material pn mmg terbaik..
berbaloi dgn harga..
rugi sgt sape tak try shawl ni..
last stok dah ni tau.
so, sape cepat dia dapat.
hehe..

Price???
Rm19/pcs RM15
Buy 3 and above: rm17/pcs RM14

Borong???
10pcs Mix: Rm11/pcs








Tuesday, July 5, 2011

Inner Cotton Best!!

salam..
hye semua... 
kali ni Inner Cotton ni mmg best sgt sbb warna mmg hot dan kain cotton nye mmg superb...
jom try our ATC...

price???
1pcs=RM7only
5pcs above=RM6/pcs

Borong inner shj???
10pcs=RM5/pcs
20pcs=RM4/pcs





ATC 20: sold
ATC21:sold
ATC22:2AVAILABLE
ATC23: 1AVAILABLE

ATC24: 2AVAILABLE
ATC25:  1AVAILABLE
ATC26: sold
ATC 27: 1AVAILABLE

ATC28: sold
ATC29: 10AVAILABLE
ATC30: SOLD OUT
ATC 31: 3AVAILABLE

ACT32: 1AVAILABLE
ATC33: sold
ATC34:3AVAILABLE
ATC35: 4AVAILABLE

ATC36: 5AVAILABLE
ATC 37: sold
ATC38: sold
ATC39: sold

Friday, July 1, 2011

ZARA BLACK LELONG

salam..
ni shawl jojet ZARA BLACK yang sgt2 cun n gojez tau.
seriously mai suka gilo shawl ni..
material: high quality jojet..
dihiasi dgn manik2 dan bunga2 bewarna biru lembut sgt cun dan menarik tau. rugi sape tak grab shawl ni tau.. sbb kalau shawl zara kat lain paling murah pun RM65 tau.. tp shawl zara black ni tak de la mahal mcm tu.. heeeeeee.. jom try our new SHAWL..
cuma ada 20helai je shawl ni tau. cepat2 grab.

PRICE:
RM18/helai

NEW HOT PRICE:
RM14 only!!!

borong???
10helai mix: RM14  RM11

Love Me...Click Here

Simply Gorgeous Collection

Our Social

There was an error in this gadget

Iklan (For yg ada Ads Box jerk...Thanks)

untuk pertanyaan email me ya erosara@gmail.com
ShoutMix chat widget